Go Back   DRIFTING.com > TECH Discussion > TECH Discussion Forum
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

ECU Problem for S13 in Nissan Truck, HELP!!!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-21-2005, 10:53 PM   #1
bustiegtr
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1
ECU Problem for S13 in Nissan Truck, HELP!!!

Ok first things first I recently did the swap of a SR20det (s13) redtop in a 1991 nissan hardbody truck. The swap part went fine but the wiring is killing me. I have no power to my ecu so I jumped a hot wire to get the computer to power up and then another hot wire for the orange ignition wire on the ecu. Before this the truck would crank but not start, no spark or fuel. Now I tried starting it with the wires jumped and it started but the A/F gauge was pegged out to lean and the truck idled like crap. #1 plug was black black, #2 was wet with gas, #3 was also black black, and finally #4 was soaked in gas too. Ok now i am stumped and mad cause i have no idea why it would act like this because the wiring was crossed referenced with the schematics of a 1990 240 sx and seemed to match up. Any info on my situation is appreciated. Also if anyone wants info on this swap let me know I will get you wiring diagrams and modification info needed for this swap. Thanks
bustiegtr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:54 PM.


All times are GMT -7. The time now is 07:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.